Gå til sidens indhold

Netværk for læring og undervisning (ØST) (oktober 2019 - juni 2020)

Med ”Netværk for læring og undervisning” tilbyder BF dig et professionelt netværk på tværs af arbejdspladser, sektorer, opgaver og kompetencer, styret af en facilitator og hele vejen igennem understøttet af BF. ”Netværk for læring og undervisning” mødes til 7 møder fra oktober 2019 til juni 2020.

Læring og undervisning fylder rigtig meget for mange BF'ere, som underviser i f.eks. digital dannelse, kildekritik eller informationssøgning. Det hvad enten man arbejder på et bibliotek, i en privat virksomhed eller f.eks. på en uddannelsesinstitution.

Netværk for læring og undervisning (ØST) mødes i alt 7 gange fra oktober 2019 til juni 2020:

  • Fredag den 25. oktober 2019 kl. 9.00 – 15.00
  • Torsdag den 28. november 2019 kl. 13.00 – 16.00
    (OBS! Ændret klokkeslæt denne dato)
  • Onsdag den 8. januar 2020 kl. 9.00 – 12.00
  • Tirsdag den 4. februar 2020 kl. 9.00 – 12.00
  • Mandag den 9. marts 2020 kl. 9.00 – 12.00
  • Torsdag 23. april 2020 kl. 9.00 – 12.00
  • Onsdag 3. juni 2020 kl. 9.00 – 12.00

BF er vært ved det første møde, som bliver afholdt i Akademikertårnet, Lindevangs Allé 2 på Frederiksberg.

Ved de resterende netværksmøder tager netværksgruppen på besøg hos hinanden og mødes således som udgangspunkt forskellige steder. Tid og sted er altså fastsat for alle netværksmøderne, så du skal bare sætte kryds i kalenderen!

De fire første møder faciliteres af en professionel facilitator, som sikrer, at I er klædt på til selv at køre netværket videre på de resterende tre møder – og måske også, når forløbet er slut.

 Hvad koster det at være med i et netværket?

  • Pris for medlemmer af BF: 2.995 kr

Prisen inkluderer deltagelse i syv netværksmøder med forplejning ved det første møde, understøttelse af professionel facilitator ved de første fire møder og bistand fra BF hele vejen gennem netværksforløbet.

Medlemskabet af netværket er personligt, når netværksforløbet er gået i gang. Der er dog mulighed for at videregive deltagerpladsen til en kollega, hvis det sker inden forløbet er gået i gang.

”Netværk for læring og undervisning” er kun åbent for medlemmer af BF.

Facilitator for netværket i ØST er Jesper Mathisen, underviser, Kaospilot & HD(O). Jesper har bl.a. tidligere arbejdet for Mannaz og som chefkonsulent i KL med fokus på bl.a. ledernetværk, projektledelse og uddannelse af interne konsulenter som proceskonsulenter. Jesper har stor erfaring som facilitator af netværk for bl.a. Udenrigsministeret. Han har som professionel facilitator, ekspert inden for læring, underviser og projektleder opbygget en stor værktøjskasse af øvelser, læringsmetoder og personlige kompetencer, som han med entusiasme deler ud af.

Netværket er målrettet:
Alle BF-medlemmer med en baggrund som bibliotekar, cand.scient.bibl., informationsspecialist, kulturformidler osv., som arbejder aktivt med en eller anden form for læring og undervisning og som derfor er i stand til at kunne bidrage fagligt til netværket.

Hvad forpligter du dig til?
Du forpligter dig til at deltage i det første og andet møde i netværket samt til at kunne deltage i minimum fem af de syv møder, som forløbet består af. Hvis du med andre ord melder afbud for tredje gang til et netværksmøde, er det ensbetydende med, at du melder dig ud af netværket.

Som deltager i netværket har du stor indflydelse på, hvad netværksmøderne skal handle om, og hvordan de skal foregå. På det første møde aftales agenda for de kommende møder med hjælp fra netværkets facilitator.

Har du spørgsmål...
...til "Netværk for læring og undervisning", så kontakt Niels Bergmann, udviklingskonsulent og arrangementsansvarlig i BF, på nb@bf.dk eller tlf. 38 38 06 32, eller Lone Rosendal, specialkonsulent i BF, på lr@bf.dk eller tlf. 38 38 06 15.

"Netværk for læring og undervisning" udbydes og afholdes af BF.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 25. oktober 2019 - 3. juni 2020

Sted

Tilmeldingsfrist

20. oktober 2019

Medlemspris

2.995,00 kr.

Pris for andre

Kun for medlemmer