Gå til sidens indhold

BØFA studietur til London

Studietur til bl.a. The London Book Fair og Harry Potter Studios - og masser af muligheder for netværk og vidensdeling.

London er et mekka for bogorme, børnebibliotekarer og mange, mange andre.

Både i form af de mange boghandlere og i særdeleshed i form af The London Book Fair, hvor du får mulighed for at se nye titler, blive inspireret af forlagenes formidling af deres bøger og deltage i foredrag og events.

Dagen efter besøger vi Harry Potter Warner Bros Studios, som ligger et lille stykke uden for London. Studierne, hvor de fantastiske film er blevet skabt, er absolut et must for alle Harry Potter fans!

Den sidste dag skal vi vises rundt hos Discover Children’s Story Center - et sted hvor børn og deres voksne kan lege, lære og skabe historier sammen. Bagefter til The British Library på deres General Guided Tour.

Hop med på denne enestående chance for sammen med andre BØFA-medlemmer at udvide dit kendskab til det internationale børnebogsmarked og få masser af muligheder for netværk og vidensdeling med de andre deltagere.

Sted
European Hotel
11-15 Argyle Square
London
WCIH 8AS
www.europeanhotellondon.com

Målgruppe: Turen er KUN for BØFA-medlemmer.

Pris: 2.500 kr.

Prisen dækker overnatning, inkl. morgenmad, messebillet til en dag, transport til og indgang til Harry Potter Studios, middag torsdag og musical. Øvrig forplejning og transport i og til/fra London er for egen regning.

Alle bliver indkvarteret i enkeltværelse.

Tilmeldingsfrist: 15. november 2019 - hvorefter tilmeldingen er bindende.

Ønskes der vegetarmad, så send en mail til Kian Kestler fra BØFA's bestyrelse på kian@kestler.dk senest d. 1. december 2019.

Der er et begrænset antal pladser og turen er først til mølle! Når du (efter tilmeldingsfristen) har fået en endelig bekræftelse fra BF, kan du gå i gang med at bestille flybilletter.

* Vi forbeholder os retten til ændringer i programmet.

Arrangør: BØFA - børnebibliotekarernes faggruppe i BF.

 

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 10. marts 2020 - 13. marts 2020

- 14.00

Sted European Hotel

Tilmeldingsfrist

15. november 2019

Medlemspris

2.500,00 kr.

Pris for andre

Kun for medlemmer