Gå til sidens indhold

BF´s medlemspension et tilbud til privatansatte, ledige og selvstændige

Er du privatansat skal du enten selv aftale dine pensionsvilkår, eller du kan indgå i virksomhedens pensionsaftale. Skal du selv skal afgøre dine pensionsvilkår, kan du komme med i BF´s medlemspension, som er en særlig gunstig pensionsaftale, som også er et tilbud til selvstændige freelancere og ledige. Sidstnævnte har typisk ikke mulighed for at indgå i en gunstig pensionsaftale. Eneste krav i denne aftale er er, at du mindst indbetaler 1000 kr. pr. måned, som både går til opsparing og forsikringer.

BF-Medlemspension er et unikt medlemstilbud, som du har adgang til gennem Bibliotekarforbundet. Det er til dig, der ikke er omfattet af en pensionsordning via overenskomsten. Med tilbuddet har vi derfor gjort det nemt og hurtigt for dig selv at stå for din pension.

Få her et overblik over tilbuddet, som vi eksklusivt tilbyder dig i samarbejde med PFA, så længe du er medlem – til en god pris.

Sådan ser dine medlemsfordele ud:

 

  • Gode forsikringer, der giver dig og dine nærmeste tryghed, hvis du bliver syg eller dør. Du kan selv tilpasse dækningerne, så de passer til dine behov, og du har mulighed for at købe ekstra forsikringer – også til dine børn, ægtefælle/registreret partner eller samlever.

 

  • Gunstige priser på forsikringer og administrationsomkostninger.

 

  • Grundig og fleksibel rådgivning fra PFA’s rådgivere, der hjælper dig med at tilpasse pensionsordningen. Rådgivningen kan fx foregå derhjemme, hvor du har rådgiveren med over telefonen og får vist dine muligheder på din computer – helt frem til kl. 20 mandag til torsdag og fredag til kl. 16.

 

  • Selvbetjeningsværktøjet mitpfa.dk, som giver dig et godt overblik over din pensionsopsparing, dit afkast og dine forsikringer. Du har også adgang til vores guides og anbefalinger, som gør det nemt for dig at tilpasse din ordning online.

 

  • Mulighed for at få en skræddersyet PFA Helbredssikring til alle.

 

Du kan finde det konkrete indhold af BF´s medlemspension og forsikringsdækninger på BFs Pensions website. Kontakt BF hvis du ønsker at være en omfattet af aftalen.