Gå til sidens indhold

Hvem er BF?

BF er en mindre fagforening med store muskler. Vi arbejder for at forbedre dine vilkår på arbejdsmarkedet og inviterer dig til at blive en del af et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi er tæt på medlemmerne.

Læs mere

Kontakt BF Ring til os i dagtimerne på telefon 38 88 22 33 Kontakt BF

Kurser og arrangementer

Få ny viden og nyttige værktøjer, der kan styrke og udvikle dig i din karriere og dit arbejdsliv.

Kurser

Faglige netværksgrupper

Med BF’s faglige netværkgrupper kan du være med til at udvikle faget, få nye kontakter inden for dine faglige interesseområder og ny viden

Faggrupper
23. maj 2019

FN’s verdensmål besøger 48 danske byer

Når oplysnings- og aktivitetskampagnen Danmark for Målene skal udbrede kendskabet til FN’s verdensmål blandt danskerne, er der en BF’er blandt formidlerne. Gør dit bibliotek til en del af kampagnen, lyder opfordringen fra Zbigniew Sobkowicz, der er bibliotekar ved AU Library.

Læs mere
21. maj 2019

BF’er blandt de nominerede til fredagens Blixenpris

Når Blixenprisen uddeles fredag, er det for at hylde litteraturbranchen og det danske sprogs videreudvikling. Blandt de tre nominerede som årets litteraturformidler er en BF’er.

Læs mere
21. maj 2019

Debatindlæg: Gymnasiebesparelser rammer især svage elever

BF's stedfortrædende formand Jette Fugl og formand i Gymnasieskolernes Lærerforening Tomas Kepler har netop fået bragt et debatindlæg i JyskFynske medier om uddannelsesbesparelser. Der er behov for, at skifte besparelsesdagsordenen ud med en kvalitetsdagsorden, skriver de.

Læs mere

BF mener Læs om BF's holdninger til arbejdsmarkedet, pension, brug af frivillige og meget andet Det mener BF