Gå til sidens indhold

Nyt Perspektiv

Interview med tegner og forfatter Maren Uthaug

Læs også

  • hovedbestyrelsens forslag til nyt forbundsnavn
  • Tine Segels leder om navneforslaget Forbundet Kultur og Information
  • og om hvordan svindeltidsskrifter underminerer forskere

Perspektiv nr. 11

Nyt job? Find det på Bibliotekarjob Bibliotekarjob

28. januar 2020

Hvad tænker du om nyt navn?

99 medlemmer mødtes til ekstraordinær generalforsamling 25. januar i Odense for at tage stilling til et navneskifte for BF. Her fire medlemmers kommentarer til navneforslaget Forbundet Kultur og Information.

Læs mere
28. januar 2020

Urafstemning om nyt forbundsnavn

Der var stor opbakning til hovedbestyrelsens navneforslag Forbundet Kultur og Information på generalforsamlingen i Odense den 25. januar. 94 procent af de afgivne stemmer støttede navneforslaget. 28 procent stemte efterfølgende for at sende forslaget til urafstemning. Urafstemningen om nyt navn starter den 28. januar og slutter den 5. februar klokken 12.

Læs mere
16. januar 2020

99 tilmeldte til generalforsamling om nyt navn

I alt har 99 medlemmer tilmeldt sig Generalforsamlingen i Odense den 25. januar for at tage stilling til, om BF skal skifte navn.

Læs mere

Ny medarbejder? Indryk en jobannonce Jobannnoncer

28. januar 2020

Tilmeld dig lederuddannelsen i psykisk arbejdsmiljø

Lederuddannelsen i psykisk arbejdsmiljø skal klæde statslige ledere yderligere på til at varetage det psykiske arbejdsmiljø på deres arbejdspladser. Nu starter der hold op på ny i februar og marts.

Læs mere
27. januar 2020

Få fordelagtigt grønt billån via Lån & Spar

Spar på CO2’en - og renterne - som medlem af BF kan du som kunde hos Lån & Spar opnå et lån på særligt gode betingelser, hvis du vil købe en elbil eller Plug-in Hybrid.

Læs mere
25. januar 2020

Nyt forbundsnavn sendes til urafstemning

På den ekstraordinære generalforsamling den 25. januar støttede 94 procent af deltagerne på generalforsamlingen hovedbestyrelsens navneforslag. Desuden stemte 26 generalforsamlingsdeltagere for at sende forslaget til urafstemning, der starter den 28. januar og slutter den 5. februar.

Læs mere
22. januar 2020

HyggeHistorier: Læs med børn - Barnets interaktive fortælling

HyggeHistorier er en app med en samling små, interaktive historier for børn i alderen 3-6 år, hvor læseren, børnene, er med til at forme historien ved hjælp af simple valg/tryk på skærmen. Teksten er håndskrevet og tegningerne hjemmelavede. Dette for at holde det så jordnært som muligt. Børnene skal kunne relatere til egen brug af hænder og tuscher. Historierne er søde og sjove og indeholder til tider simple moraler såsom vær en god ven, ikke snyde og så videre.

Læs mere
22. januar 2020

»Mord« på biblioteket

I Brønderslev Kommune skal folkebiblioteket have et endnu tættere samarbejde med kommunens folkeskoler. Dette har blandt andet resulteret i undervisningstilbuddet Crime scene, hvor elever i 5. og 6. klasse kan lege kriminaltekniker for en dag i tæt samarbejde med Dronninglund og Brønderslev Bibliotekernes bibliotekarer.

Læs mere
13. januar 2020

Læsehingstene – nu på festival

»Læsehingstene« er en læsekreds i Skibby, der kun er for mænd. De er normalt at finde på Skibby Bibliotek, men i oktober 2019 deltog de i Frederikssund Bibliotekernes læsefestival Ord Over Fjord. I denne artikel kan du læse mere om læsekredsen og ikke mindst deres oplevelse på festivalen.

Læs mere

Følg BF på sociale medier Og bliv en del af den faglige samtale BF's sociale medier