Gå til sidens indhold

Del Din Viden Gode råd til skrivningen Læs mere her

06. juni 2019

Bedre muligheder for videndeling inden for makerkulturen

Guldborgsund-bibliotekerne lancerer sammen med tre andre biblioteker en platform for videndeling inden for makerkulturen. Hvad der egentlig skulle have været en app, er i stedet blevet til en brugervenlig hjemmeside med 23 lektioner i makerkultur samt en brugergenereret vidensbank for biblioteksansatte, der arbejder med makeraktiviteter.

Læs mere
02. maj 2019

Projekt Sprogambassadørerne - frivillige som vej til viden om sprogudvikling

En Sprogambassadør snakker om småbørns sprogudvikling med sin nabo. En Sprogambassadør snakker med forældre i sundhedsplejens sundhedscafeer. En Sprogambassadør snakker med forældre i bibliotekets nye sprogmiljø. Og en Sprogambassadør mødes med småbørn i den lokale børnehave.

Læs mere
03. april 2019

Bøger fra Baghaven – Nordsjælland læser lokale forfattere

I februar 2018 startede der i otte nordsjællandske kommuner otte læsekredse – én i hver kommune. Læsekredsene gik under navnet Bøger fra Baghaven, og de skulle igennem det næste år udelukkende læse lokale forfattere fra de deltagende kommuner. Lokale forfattere defineres som en, der enten bor eller er født og opvokset i kommunen. Én forfatter fra hver deltagerkommune var på læselisten.

Læs mere

BF's fagmagasin Perspektiv Læs Perspektiv