Gå til sidens indhold

2019

 • 02. maj 2019 Projekt Sprogambassadørerne - frivillige som vej til viden om sprogudvikling

  En Sprogambassadør snakker om småbørns sprogudvikling med sin nabo. En Sprogambassadør snakker med forældre i sundhedsplejens sundhedscafeer. En Sprogambassadør snakker med forældre i bibliotekets nye sprogmiljø. Og en Sprogambassadør mødes med småbørn i den lokale børnehave.

  Læs mere
 • 03. april 2019 Bøger fra Baghaven – Nordsjælland læser lokale forfattere

  I februar 2018 startede der i otte nordsjællandske kommuner otte læsekredse – én i hver kommune. Læsekredsene gik under navnet Bøger fra Baghaven, og de skulle igennem det næste år udelukkende læse lokale forfattere fra de deltagende kommuner. Lokale forfattere defineres som en, der enten bor eller er født og opvokset i kommunen. Én forfatter fra hver deltagerkommune var på læselisten.

  Læs mere
 • 21. marts 2019 Ny undersøgelsesrapport tager temperaturen på borgernes brug af musik og deres syn på bibliotekernes

  Moos-Bjerre Analyses omfattende undersøgelse af muligheder for en digital musikformidlingstjeneste på bibliotekerne påviser, at der er en interesse blandt borgerne for bibliotekerne som kuratorer, der kan guide musikinteresserede gennem den stigende mængde af musik, der er tilgængelig på internettet.

  Læs mere
 • 17. januar 2019 Svendborg Masterclass

  Som et nyt og eksklusivt tilbud til skrivelystne svendborgensere inviterede Svendborg Bibliotek tre kendte danske forfattere på besøg i efteråret 2018 til Svendborg Masterclass.

  Læs mere